doldurulmuş yapraklar

Yaprak sarma tarifi malzemeleri

  • 500 gram üzüm yaprağı
  • 1 soğan
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 2 çay kaşığı kuru nane
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı veya 12 su bardağı kırık pirinç
  • 1 çay kaşığı sumak tozu
  • 2 yemek kaşığı domates salçası

Yaprak sarma tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Önce tüm malzemeleri karıştırın.
  2. Sonra kağıtları alın, açın, doldurun ve yuvarlayın.
  3. Yuvarladıktan sonra ruloları alıp tencereye koyun ve ruloların üzerini geçecek kadar su ekleyin.
  4. Ocağa alıp kısık ateşte 40-45 dakika pişirin.
  5. Piştikten sonra üzerine zeytinyağı gezdirip servis edebilirsiniz.

Yaprak sarma tarifi

  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • yaka
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Yaprak
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Videolu farklı lezzetli kahvaltı (böyle bir tat yok)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın