domates sosu


domates sosu tarifi malzemeleri

  • kubbeler 10 kilo
  • 4 yemek kaşığı tuz
  • 2 çay kaşığı zeytinyağı

Sıfır kapaklar ve kavanozlar yaklaşık 10

Domates sosu tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Domatesleri güzelce yıkayalım. Daha sonra robota koyup güzelce yukarı çekelim.
  2. Daha sonra ocağa koyuyoruz, yağ ve tuzu kazanın içine koyup kaynamaya bırakıyoruz.
  3. İyice kaynadıktan sonra sıcak sıcak kavanozlara dolduralım ve üzerini sıfır kapakla kapatalım.
  4. İşin püf noktası, kavanozun kuru olması gerektiğidir, aksi takdirde sos çürür ve bozulur.
  5. Ağzını kapatıp ters çevirelim ve soğumadan düz çevirmeyelim. Kışa hazırlanın.

fotoğraflı domates sosu tarifi

  • tatlı tarifi
  • Domates
  • kek tarifleri
  • Sos
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Sıcak su ile 10 gün içinde turşusu gevrek kornişon

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın