Domuz eti ve pazı kütüğü turtası

Kıymalı börek ve pazı kütüğü tarifi için malzemeler

  • 1 avuç pazı
  • 1 soğan
  • Sebze yağı
  • karabiber
  • kırmızı biber
  • sekiz
  • tuz

Doğranmış harç için

  • 250 gr kıyma
  • 1 soğan
  • 2 yemek kaşığı yağ
  • tuz
  • karabiber

hamur için

  • 1 yumurta
  • 1 kase yoğurt
  • 1 adet kabartma tozu
  • eşit derecede doğru
  • tuz

Açmak ;

  • nişasta

yumuşatmak

  • 100 gr tereyağı
  • yaklaşık 1 çay bardağı sıvı yağ

yukarı;

  • artık yağ
  • kimyon
Pazı budu ve kıyma tarifi Burma turtası nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Hamur malzemeleri bir kaseye alınır ve daha yumuşak bir kulak memesi halinde yoğrulur.
  2. Yarım saat dinlenecek.
  3. Pazı sapları ve yaprakları soğanla kavrulur.
  4. Tuz, kırmızı biber ve nane tozunu ekleyin.
  5. Kıyma, kavrulmuş, karabiber, tuz ekleyin.
  6. Hamuru 12 parçaya bölün.
  7. Tek tek açıp tereyağ ve sıvı yağ karışımıyla yağlayacaklar.
  8. Bulamaç, iki parçaya bölünmüş, kesilmiş, kapatılmış ve yuvarlanmış tarafa serilir.
  9. Yağlı kağıt serili tepsiye dizip kalan yağı üzerine gezdirin ve üzerine çörek otu serpin. 180 derecede pişecektir. Afiyet olsun.

Resimlerle doğranmış pazı kütükleri ile Burma pasta tarifi

Pazı Sapı ve Kıyılmış Burma Börek yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Son Dakika Urfa’da yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın