Dondurucu Mısır – En Sevdiğim Atıştırmalıklar

Mısır Buzdolabında Nasıl Saklanır?

Mısırın dış kabuklarını soyup düdüklü tencereye dik olarak yerleştirelim.

Çok pişirdiğim için bir tencerede haşlayıp 7-8 litrelik düdüklü tencerenin büyüklüğüne göre ayırdım.

Mısırın üzerini örtecek kadar kaynar su koyup ağzını kapatalım.

25 dk. Hadi ateş edelim.

Daha sonra düdüklü tencerenin altını kapatıp havası gidince açalım.

Mısır yumuşacıktı.

Mısır biraz soğuyunca çekirdeklerini kabuklarından ayıralım ve istediğimiz miktarı bir dondurucu poşetine koyup dondurucuya koyalım.

Herkes basit olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın