Dondurucuda Kış Semizotu Nasıl Hazırlanır

Buzdolabında Kış Semizotu Nasıl Hazırlanır, Buzdolabında Kış Semizotu Tarifi

Hemen bir tencereye alınan semizotunu soğan ve kıymayı kavurup domatesleri ekleyerek hazırlıyoruz.

Semizotu bıçak kullanmadan elimizle istediğimiz büyüklükte kesiyoruz.

Önce su dolu bir kovaya koyuyoruz ve toprağın oturmasını sağlıyoruz.

Daha sonra temiz olduğundan emin olana kadar yıkıyoruz.

Suyu süzmek için süzgeç alıyoruz, yaprak kurutma makinesi ile yavaş yavaş koyuyoruz ve suyu iyice süzüyoruz.

Tepsiye beyaz bir bez koyun, kurutma makinesi ile döktüğümüz semizotu alıp 1/2 saat bekletin.

Onları bir dondurucu poşetine koyuyoruz ve kolay kullanım için dondurucuya koyuyoruz.

Başvuru yapanlara bol şans.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın