Bu malzemeleri bir karıştırma kabına alın, margarin, yumurta, pudra şekeri, kabartma tozu, yağı karıştırın. Nişasta ekleyin.
Elinize yapışmayan yumuşak bir hamur elde etmek için azar azar un ilave ederek yoğurun.
Fıstık parçalarını kesin ve sarın.
Yüksekliği verin.
2 ucu birlikte birleştirin.
Damla şekli verilip yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizilir ve önceden ısıtılmış 170°C fırında pişirilir. Rengi beyaz olacaktır.
Kurabiyeler tepsiye yerleştikten sonra. Sabah çikolatasını ve bitter çikolatayı benmari usulü eritin, çikolatayı ısıya dayanıklı bir kaba koyun ve suyu bir su ısıtıcısında ısıtın. Kaseyi koydum, çikolatayı erittim, bir yemek kaşığı sıvı yağ ekleyip karıştırdım.
Kurabiyeleri önce çikolataya veya pasta süslemesine batırdım, sonra hindistan cevizine batırdım. Bitti 😋
Afiyet olsun!
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]