düğün pastası

Düğün Pastası Tarifi Malzemeler

  • 3 yumurta
  • 4 su bardağı şeker
  • 1 çay kaşığı süt
  • 4 su bardağı un
  • 1 poşet kabartma tozu
  • 1 paket vanilya

sosu için

  • 2.5 su bardağı süt
  • 1 su bardağı şeker

krema için

  • 750 litre süt
  • 2 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı mısır nişastası
  • 5 yemek kaşığı şeker
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 poşet krem ​​şanti
  • 1 su bardağı süt

yukarı;

  • Hindistan cevizi

Düğün pastası tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Yumurta ve şekeri güzelce çırptım. Süt, un, kabartma tozu ve vanilyayı ekleyip karıştırdım. 180 derecede pişirdim. Sos için süt ve şekeri karıştırıp erimeye bıraktım.
  2. Kek fırından çıkana kadar 10 dakika bekledim ve üzerine sütlü karışımı döktüm. Ben pudingimi yaptım, o da çıkardı.
  3. Süt, şeker, un ve mısır nişastasını karıştırdım. Ocakta pişirdim. Ocağın yanına tereyağını ekleyip karıştırdım.
  4. Ocaktan alıp 5 dakika sonra krem ​​şanti ve bir su bardağı sütü ekleyip çırptım. Pastanın üzerine döktüm ve bir gece buzdolabında bıraktım.
  5. Ertesi gün servis ederken üzerini hindistan cevizi ile süsledim. Yiyenlere afiyet olsun 😋.

Not: Instagram’da hicran_kitchen gibi günlük menü fikirleriyle karşınızdayım.

Fotoğraflı düğün pastası tarifi

  • tatlı tarifi
  • geç,
  • kek tarifleri
  • Turta
  • uçurumlar
  • Süt tarifleri
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda

sonraki haber:

mandalina kreması

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın