Dünyaca ünlü şef Anna Beheshti mükemmel bir pilavın tarifini paylaştı.



Pilav yaparken pilavınızı lezzetli hale getirmenize yardımcı olacak tarifi sizlerle paylaşacağız.

Mynet.com tarafından paylaşılan özel içerikte; Lezzetli pilav hazırlamanızı sağlayacak bazı bilgiler paylaşıldı. Bu tarifi kesinlikle denemelisiniz.

Anna Behsti de kullandığı tarifi paylaştı.

Dersler

İki su bardağı basmati pirinci
500 ml su

eğlenceli

Pirinci bir kevgir veya süzgeç kullanarak soğuk su altında durulayın veya su berraklaşana kadar bir tencerede durulayın.
Bir tencereye yıkanmış pirinçle birlikte en az 500 ml su ekleyin ve kaynatın.
Karıştırın ve orta ateşte kapağı açık olarak 10-12 dakika pişirin.
İlk ısı geçtikten sonra uygulayabilirsiniz.

Pilavı daha da lezzetli hale getirebilmeleri için tarifi arkadaşlarınızla paylaşın.

Yorum yapın