/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Dünyanın en kolay lazanya tarifi
kıyma için
- 12 yaprak lazanya
- Yarım kilo kuşbaşı doğranmış dana eti
- 2 soğan
- 2 diş sarımsak
- 2 domates
- 2 yemek kaşığı domates salçası
Beşamel sos için
- 2 yemek kaşığı tereyağı (ben tereyağ kullanıyorum)
- 3 yemek kaşığı un
- 3 su bardağı süt
Dünyanın en kolay lazanya tarifi nasıl yapılır?
- Soğanları doğrayıp tencereye alın, pembeleşince kıymayı ekleyin ve kıymanın rengi dönünceye kadar karıştırın.
- Ardından domatesleri, salçayı ve sarımsağı ekleyip tekrar karıştırın.
- Yarım çay kaşığı tuz ve iki su bardağı suyu ekleyip kısık ateşte kapağını kapatın ve bırakın.
- Beşamel sos için ayrı bir tencerede unu ve yağı kavurun, ardından sütü azar azar ilave edin ve topaklanmadan muhallebi gibi çırpma teli ile çırpın, muhallebiden tabii ki biraz sıvı olmalı. Kıvam aldığında bir kaşık tuz ve karabiber ekleyip karıştırın.
- Bir payreks veya derin ekmek tabağında önce kıyma, ardından puding ve lazanya gibi katmanlarla devam edin. Dilerseniz üzerine beşamel sosu koyup üzerine kaşar rendeleyebilirsiniz.
- 180 derecede 20 dakika pişirip afiyetle yiyebilirsiniz.
Dünyanın resimli en kolay lazanya tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
kuru fasulye salatası
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]