El Yapımı Çiğ Pasta Tarifi

Ev Yapımı Çiğ Börek Tarifi Evde Nasıl Yapılır?

Kıymayı, doğranmış soğanı, karabiberi, tuzu ve suyu kaseye ekleyin ve karıştırın.

Çamurunuzun su olduğundan emin olun.

Un, su, tuz ve sirkeyi bir kapta karıştırın.

Orta yumuşaklıkta bir hamur elde edene kadar yoğurun.

Hamurunuzu toplara bölün.

Orta boy bir hamur merdane yardımıyla açılır.

Açıp katladığınız hamurun üzerine kıymayı koyun.

Kenarları bir kapak veya tabak yardımıyla kesin.

Hamurunuzu bu şekilde hazırlayın.

Derin bir tavaya sıvı yağı alıp kızdırın. Börekleri kızgın yağda kızartarak kızartın.

Kızaran kurabiyeleri kağıt havlu üzerinde servis edin.

yemek ister misin 😋

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın