Elmalı Puf Böreği Kolay Tart Tarifi için milföy yapraklarını buzdolabından alıp 5-10 dakika ısınmasını sağlayalım.
Yumuşacık milföylerin üzerine çatal yardımıyla delikler açalım ki kabarmasın ve buruk kalmasın.
Kekleri deldikten sonra üzerlerine çırpılmış yumurta sarısı sürdüm.
Daha sonra puf böreğinin üzerine şeker ve tarçın serpin.
Son olarak çıkarttığınız ince elma dilimlerini milföy hamurunun üzerine yerleştirin.
Tartlar hazır, şimdi hazırladığımız hamurları tepsili fırın tepsisine yerleştirelim. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırına tepsiyi koyalım ve altı kızarana kadar 20 dakika pişirelim.
Pişmiş Elmalı Puf Böreği Kolay Tartları fırından alıp ılık veya soğuk olarak servis edebilirsiniz. deneyecek olanlara bol şans
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]