Elmalı ve şeftalili kek

Elmalı Şeftali Kek Tarifi Malzemeler

  • 1 kase yoğurt
  • Yağı ölçmek için 1 su bardağı su
  • 1 su bardağı şeker
  • 3 yumurta
  • 2 bardak un
  • 1 paket vanilya
  • 1 poşet kabartma tozu
  • ceviz
  • 4 elma
  • 1 şeftali
  • tarçın
Elmalı ve şeftalili kek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Öncelikle yoğurt, şeker ve yağı iyice çırpıyoruz, yumurtaları ekleyip tekrar çırpıyoruz.
  2. Un, vanilin ve kabartma tozunu karıştırdıktan sonra elmaları rendeleyin ve hamura ekleyin.
  3. Bir sonraki kısımda istediğiniz miktarda ceviz ve tarçını damak zevkinize göre ekleyin.
    Tarçın kokusunu ve tadını sevdiğim için bir çay kaşığı ekledim.
  4. Daha sonra bir şeftali ve bir elmayı ince dilimler halinde kesip hamuru süsleyip fırına veriyoruz.
  5. 170 derecede önceden ısıtılmış fırında 45 dakika pişirin.
    Afiyet olsun.

Fotoğraflı elmalı ve şeftalili kek tarifi

Elmalı Şeftali Kek yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın