/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Erişte Hamuru Tarifi İçin Malzemeler
- 5 su bardağı un
- 4 yumurta
- Bir bardak sütten 2 parmak eksik
- tuz
Erişte hamuru tarifi nasıl yapılır?
- Bir kapta yumurta, tuz ve sütü karıştırın ve kontrollü bir şekilde unu azar azar ekleyin. Hamuru yapışana kadar yoğurun. Burada dikkat etmemiz gereken sert bir hamur elde etmektir. Unun cinsine göre miktar değişebilir.
- Hamuru 4 parçaya bölün ve merdane veya merdane ile servis tabağı büyüklüğünde açın ve 130 derecelik fırınımızda dikkatli bir şekilde pişirmeden veya güneşte bekletmeden sadece 3-4 dakika kurutun. 2-3 saat maruz kalan alan.
- Kuru hamurdan iki parmak kalınlığında şeritler kesin.
- Biz öğütürüz.
- Bu şeritleri üst üste koyuyoruz ve keskin bir bıçakla nazikçe kesiyoruz.
- Tekrar kestiğimiz makarnayı ufalayıp kağıt havlu serilmiş bir tepsiye ya da bir kapak üzerine yayıyoruz. Ancak bunların çok fazla üst üste gelmemesine dikkat edin, amaç onları kurutmak ve istediğimiz gibi kullanmak üzere saklamaktır. Kuruması iki ila üç gün sürecektir.
- Tamamen kuru olan ve nem almayan makarna unumuzu süzüp, istediğimiz zaman pişirmek için erişteleri çıkarıyoruz. İyi iştah 🖤.
erişte hamuru tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
balkabağı çorbası
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]