/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Fırında Ispanaklı Erişte Tarifi Malzemeler
ıspanak için
- 1/2 (yarım) kilo ıspanak
- 1 orta boy soğan
- 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı
- tuz
- karabiber
- 1 büyük çorba kasesi ile erişte
- 1 kase ufalanmış beyaz peynir çorbası
sosu için;
- 5 yemek kaşığı yoğurt
- 1 yumurta
- acı biber
- karabiber
üzerine;
- Bir kase çorba ile rendelenmiş kaşar peyniri
Fırında ıspanaklı erişte tarifi nasıl yapılır?
- Tencereye aldığımız zeytinyağında yemeklik doğranmış kuru soğanı kavurun ve yıkayıp doğradığınız ıspanakları ekleyin; Suyunu çekmesi için yüksek ateşte kavurun, tuz ve karabiber ekleyin ve orta boy fırın tepsisine yayın.
- Makarnayı tuz eklediğimiz kaynar suda haşlayıp süzüyoruz. Ispanakların üzerine önce beyaz peyniri, ardından makarnayı yayın.
- Sos için yoğurt, yumurta, kırmızı biber ve karabiberi çırpıp makarnanın üzerine dökün.
- 180 derece fırında üzeri kızarana kadar beklettikten sonra fırından çıkarın ve rendelenmiş kaşar peyniri serpin. Peynir eriyip rengi dönünce tekrar fırına verilir, fırından çıkarılır ve ısınınca kesilerek servis edilir. Afiyet olsun.
Resimli fırında ıspanaklı erişte tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
Sonraki haber:
Bol vitaminli bulgurlu ıspanak yemeği (videolu)
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]