Et kavurma

Et kavurma tarifi malzemeleri

  • 1 kilo kıyma
  • 2 yemek kaşığı yağ
  • 1 soğan
  • 1 tatlı biber
  • 1 yeşil biber
  • maydanoz
  • Tuz, karabiber, kekik, pul biber
Et kavurma tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Eti bir tencereye koyun ve kısık ateşte koyun.
  2. Etin kendi suyunu salmasını bekleyin.
  3. Et suyunu bıraktıktan sonra sıvı yağı ekleyip kısık ateşte pişirmeye devam edin.
  4. Bu arada yeşil biber, kırmızı biber ve soğanı küp şeklinde doğrayın.
  5. Maydanozu ince ince kıyıp hazırlayın.
  6. Etler piştikten sonra baharatları ekleyip karıştırın.
  7. Ardından biber ve soğanı ekleyip pişirin.
  8. 5-10 dakika sonra maydanozu ekleyin, karıştırın ve altını kapatın. Afiyet olsun.

Not: Dilerseniz domates de ekleyebilirsiniz. Yanında pilav ile servis edebilirsiniz.

Dana kavurma tarifi

Et kavurma yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın