/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Etli Perdeli Pirinç Tarifi için Malzemeler
- 500 gr tavuk eti
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 çay kaşığı sıcak su
- tuz biber
pilav
- 3 su bardağı pirinç
- 3 yemek kaşığı tereyağı
- 1 çay bardağından az sıvı yağ
- 1 çay kaşığı yer fıstığı
- 1 çay kaşığı kuş üzümü
- tuz
- isteğe bağlı karabiber taze bahar
- tarçın
- 3.5 su bardağı sıcak su (Üzerini geçecek kadar)
hamur için
- 1 yumurta
- 1 çay kaşığı yoğurt
- 1,5 yemek kaşığı tereyağı (oda sıcaklığında)
- tuz
- 2-3 su bardağı un (kontrol altına alın)
yukarı ;
- Badem
Etli perdeli pilav tarifi nasıl yapılır?
- Öncelikle tavaya sıvı yağı koyup kızdırıyoruz.
- İçine tavuk baş etini koyun ve iyice kızartın.
- Tencerenin kapağını kapatıp pişmeye bırakın.
- Suyu çekildiğinde karıştırın, baharatları ekleyin ve tekrar karıştırın.
- Bir su bardağı sıcak su ekleyip kapağını kapatın ve pişmeye bırakın.
- Pirinci 20 dakika tuzlu suda beklettikten sonra süzün.
- Tavaya yağımızı koyup eritiyoruz.
- Fıstıkları ekleyip 1-2 dakika kavurun.
- Pirinci ekleyin, tekrar karıştırın, kuş üzümü ve baharatları ekleyip kavurmaya devam edin.
- Üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyip kapağını kapatın ve içmesine izin verin.
- Hamur için olan malzemeleri bir karıştırma kabına alıp güzelce yoğurun, yumuşak bir hamur elde ediyoruz.
- Üzerini örtüp 5 dakika dinlenmeye bırakın.
- Hamuru merdane yardımıyla açıyoruz.
- İlk önce kalıbın her tarafını yağlayıp bademleri istediğiniz şekilde yerleştiriyoruz.
- Üzerine açtığımız hamuru dikkatlice yerleştiriyoruz.
- Pişen pilavı ve eti karıştırıp kalıbımıza koyun ve tepsinin altını hamurla kapatın.
- 190-200 derecelik fırında üzeri kızarana kadar pişiriyoruz.
- Isındığında ters çevirip dilimleyip servis edebilirsiniz, deneyenlere afiyet olsun ✨😊.
Etli perdeli pilav tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
Portakallı kek
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]