Et sarma ile kara lahana

Etli karalahana rulo tarifi için malzemeler

  • Bir kilo kıyma
  • 1 su bardağı pirinç
  • 2 soğan
  • 1 demet maydanoz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 yemek kaşığı kırmızı biber
  • 1 yemek kaşığı domates ve biber salçası
  • 2 diş sarımsak tuz ve nane
  • 3.4 demet karalahana
  • Yarım kilo et

Etli karalahana sarma tarifi nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr
  1. İç harcımıza koyduğumuz tüm malzemeleri yoğurup dinlenmeye bırakıyoruz.
  2. Lahanayı haşlıyoruz.
  3. Sarmaya başlamadan önce tencerenin dibine yarım kilo kemikli kıymayı koyuyoruz.
  4. Ruloyu yuvarlıyoruz.
  5. Üzerine salçalı sosu ekleyin ve üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyin.
  6. Kasanın dağılmaması için üzerine ağırlık koyuyoruz.
  7. Kısık ateşte iki saat kaynamaya bırakın.

Fotoğraflı etli kara lahana rulo tarifi

  • börek tarifi
  • etim
  • Kara
  • lahana
  • kek tarifleri
  • yaka
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

Fırında çıtır karnabahar

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın