Et sebze yemeği

Sebzeli güveç tarifi için malzemeler

  • ½ kilo iri kıyma
  • 4 patates
  • 2 havuç
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kara biber
  • 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 soğan
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 diş sarımsak

Sebzeli et yemeği tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Eti düdüklü tencerede haşlayın.
  2. Patatesleri elma dilimleri ile soyun ve havuçları halkalar halinde kesin.
  3. Soğanları halka halka doğradıktan sonra sarımsağı ortadan ikiye kesin ve zeytinyağı ve biraz su ilave ederek buharlı tencerede pişirin.
  4. Sebzeler yumuşadıktan sonra et ve sebzeleri buharlı pişiricide karıştırıyoruz.
  5. Sebze ve etlere bir çay bardağı sıcak su ve baharatları ekleyip 15 dakika daha pişirmeye devam edin.

Servise götürebiliriz.

💜 keyfini çıkarın.

Etli sebze tarifi

  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • sebzeli
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Mısır unlu börek (glutensiz)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın