Etli beyaz fasulye güveç


Etli fasulye tarifi

  • 3 su bardağı fasulye
  • 500 gram kıyılmış et
  • 2 orta boy soğan
  • 4-5 biber
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 küp şeker
  • tuz
  • kırmızı biber

Etli fasulye tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Fasulyeleri bir kaseye koyun ve bir gece önceden örtecek kadar suya batırın.
  2. Fasulyelerin üzerini geçecek kadar suda haşlayalım. Diş canlanmayınca ocaktan alalım.
  3. Tenceredeki etleri üzerini geçecek kadar suda haşlayalım.
  4. Derin bir tavada soğanları kızartın. Renk değişince biberi ekleyin.
  5. Kızartıp kavurduğumuz soğan ve biberlerin üzerine salçayı ilave edelim.
  6. Ardından unu ekleyip kokusu çıkana kadar kavurun.
  7. Üzerine haşlanmış etleri ekleyelim.
  8. Fasulyeleri birkaç kez karıştırdıktan sonra ekleyelim.
  9. Fasulyeleri kaplayacak kadar su ekleyin. Tuz, şeker ve pul biberi ekledikten sonra yemeğin birbirine karışmasını bekleyelim.
  10. Haşlanmış yemeği 5-10 dakika kısık ateşte pişirdikten sonra servis edebilirsiniz.. Afiyet olsun 🌸.

Fasulyeli haşlanmış et tarifi

  • tatlı tarifi
  • etli
  • Fasulye
  • ah
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

sebzeli kızarmış tavuk

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın