Etli beyaz fasulye güveç

Etli fasulye tarifi

  • 1 kase kadar dana eti
  • 4 bardak dolusu
  • 1 büyük soğan
  • 3 adet yeşil biber
  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • İki yemek kaşığı domates salçasını silin
  • 1 çay kaşığı kara biber
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • tuz
  • 3 inç kaplayacak kadar sıcak su

Etli fasulye tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Et yenilebilir parçalar halinde kesilir, düdüklü tencereye konur ve suyu sıvılaşana kadar pişirilir.
  2. Ardından yağ, biber ve soğanı ekleyip kavurun.
  3. Ardından domates salçasını ekleyip tekrar kavurun.
  4. Baharatları ekleyin, fasulyeleri ekleyin ve 3-4 dakika kızartın, ardından suyu ekleyin.
  5. Tuzunu ekleyip kapağını kapatıp pişmeye bırakın. Afiyet olsun.

Fasulyeli haşlanmış et tarifi

  • tatlı tarifi
  • etli
  • Fasulye
  • ah
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Zeytinyağlı Kuru Patlıcan (20 Dakikada Hazır) (Video)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın