Etli Pide Yapılışı – Tatlılarım

Etleri Go yapmak için önce malzemelerimizi hazırlıyoruz:

Kıymamızı bir tencereye alıp pişirmeye başlıyoruz ardından ince doğranmış soğanları ekleyip en son baharatları ekleyip biraz karıştırıyoruz ocağı kapatıp soğumasını bekliyoruz.

Bu arada hemen çarmıhımıza geçiyoruz.

Önce bir kase alıp içecekleri karıştırıyoruz, unumuzu azar azar ekleyip hamuru toplayıp bir süre dinlendiriyoruz.

Daha sonra hamurumuzu bezelere ayırıyoruz ve cımbızla sarmaya başlıyoruz.

İç çamurumuzu ekleyip ucunu kapatıyoruz ve tepsimize diziyoruz.

Hepsi bitince pidemizi fırına koyuyoruz ve pişince fırından alıyoruz.

Nyama Pide servise hazır.

Herkese iyi eğlenceler ☺️

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın