Etli ve çedarlı pide

Wonton ve peynirli turta tarifi için malzemeler

hamur için

  • 1 su bardağı ılık su
  • 1 su bardağı ılık süt
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 varsayılan paket
  • Eşit derecede doğru

Kıyma ile doldurmak için.

  • 1 büyük soğan
  • 250 gram kıyma
  • 1 çay kaşığı tuz
  • karabiber
  • zaatar
  • 1 çay kaşığı domates salçası (isteğe bağlı)

çedar dolgusu için

  • rendelenmiş çedar peyniri

Etli ve peynirli pide nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr
  1. Hamuru için süt, su, sıvı yağ, tuz ve gerekli miktarda un ile ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edecek şekilde yoğuralım.
  2. Hamuru bir beze sarıp mayalanmaya bırakalım.
  3. İnce kıyılmış bir soğanı havanda hazırlayın ve ölene kadar kızartın.
  4. Kavrulan soğanlara kıyma ve baharatları ekleyin.
  5. Kıymayı suyunu salıp tekrar çekmesi için kızartalım.
  6. Ekşi mayayı küçük bir puding haline getirelim.
  7. 20-25 cm boyunda oklava ve un yardımıyla açalım, içine bulamacı yayıp kenarlarını kapatalım.
  8. 200 derecelik fırında pişirelim.
  9. Fırından çıkardıktan sonra üzerine tereyağ sürüp servis yapın. Afiyet olsun.

Resimli etli peynirli pide tarifi

  • börek tarifi
  • Kaşar peyniri ile
  • kıyma ile
  • kek tarifleri
  • İstekler
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

Bol malzemeli ev yapımı karışık pizza (videolu)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın