Etli ve kaşar peynirli fırın makarna (böyle deneyin)

Etli Peynirli Fırın Makarna için Malzemeler (bu şekilde deneyin)

  • 1 paket makarna (kıvırcıktım)
  • 300 gr dana kıyma
  • 2 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Sebze yağı
  • tuz
  • karabiber
  • kurutulmuş fesleğen
Fırında Etli Peynirli Makarna (bu şekilde deneyin) tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Öncelikle makarnayı haşlayalım.
  2. Soğuk suda haşlanan makarnayı bir kevgir içinde bekletelim.
  3. Beklerken kıymayı tavada güzelce kızartalım, diğer tarafını da yağı ilave edelim.
  4. Kavrulmuş kıymanın üzerine salçayı ekleyip tekrar kızartalım.
  5. Bu arada, mevsim yapabilirsiniz.
  6. Közlenmiş salça ve kıymaya 1,5 su bardağı kaynar su ekleyin. Ve biraz kaynatalım.
  7. Daha sonra haşlanmış makarnayı ekleyip iyice karıştırın ki herhangi bir fırın kabında kızarttığımız makarnayı elde edelim.
  8. 200 derecede önceden ısıtılmış fırında kuru fesleğen ve rendelenmiş peynirle altın sarısı olana kadar pişirelim. İyi şanslar ve Tanrı sizi korusun.

Fırında etli peynirli makarna (böyle deneyin) resimli tarifi

Kıymalı ve peynirli fırın makarnası (bunu da deneyin) ilk olarak son dakika Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın