Ev yapımı köri tarifi için malzemeler
- 2 parça tavuk göğsü
- Yarım kutu makarna (kalem)
- 1 diş sarımsak
- 1 paket yemeklik krema
- köri baharatı
- tuz
Evde köri tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Öncelikle erişteleri kaynatın, suya 2 çay kaşığı köri baharatı ekleyin.
- Göğüsleri serçe parmaklarınızla ortadan ikiye kesin, 5-6 yemek kaşığı sıvı yağı tencereye dökün, tavuğu çevirin, çevirin ve suyunu salmasına izin verin.
- Suyu çıkınca üzerine tuz ve 2-3 yemek kaşığı köriyi 2-3 katın ve iyice pişirin.
- Suyu çekildikten sonra iyice kızartın ve tavuğu tabağınıza alın.
- Ardından tavuğu pişirdiğiniz tencereye makarnayı koyun ve üzerine kremayı dökün.
- Kreması ve makarnası uzadığında tabağınıza alabilirsiniz. Afiyet olsun .
Fotoğraflı ev yapımı köri tarifi
Home Style Bi Curry yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa Son Dakika’da yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]