Ev usulü köri

Ev yapımı köri tarifi için malzemeler

  • 2 parça tavuk göğsü
  • Yarım kutu makarna (kalem)
  • 1 diş sarımsak
  • 1 paket yemeklik krema
  • köri baharatı
  • tuz
Evde köri tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Öncelikle erişteleri kaynatın, suya 2 çay kaşığı köri baharatı ekleyin.
  2. Göğüsleri serçe parmaklarınızla ortadan ikiye kesin, 5-6 yemek kaşığı sıvı yağı tencereye dökün, tavuğu çevirin, çevirin ve suyunu salmasına izin verin.
  3. Suyu çıkınca üzerine tuz ve 2-3 yemek kaşığı köriyi 2-3 katın ve iyice pişirin.
  4. Suyu çekildikten sonra iyice kızartın ve tavuğu tabağınıza alın.
  5. Ardından tavuğu pişirdiğiniz tencereye makarnayı koyun ve üzerine kremayı dökün.
  6. Kreması ve makarnası uzadığında tabağınıza alabilirsiniz. Afiyet olsun 🥰.

Fotoğraflı ev yapımı köri tarifi

Home Style Bi Curry yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa Son Dakika’da yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın