Ev Yapımı Pastalar – Tatlılarım

Ev Yapımı Kek yapmaya başlarken pandispanya için yumurtanın beyazını ve sarısını ayırıyoruz.

Tuzu kaseye döküp mikser ile krem ​​şanti kıvamına gelene kadar çırpıyoruz.

Sarısı 1 su bardağı şekerle rengi dönene kadar çırpın. Ilık suyumuzu döküp biraz çalkalıyoruz.

Kabartma tozunu ekleyip kek kıvamına getirin.

Yumurta beyazını ekleyin ve iyice karıştırın.

Kapalı bir kalıba döküyoruz, önceden ısıtılmış 150 ° fırına koyuyoruz ve 45 dakika pişiriyoruz.

Ortadaki için; Süt ve vanilyayı karıştırın. Yumurta sarısını mikser ile çırpın ve üzerine unu ve pudra şekerini ekleyin.

Sütümüzün altını açıp içine yaptığımız çamuru döküyoruz.

Muhallebinin kıvamına göre pişiriyoruz.

Kekimizi ortadan ikiye kesip pudingi ortasına yayıp üzerine krem ​​şantiyi veriyoruz ve son olarak pastamızı süsleyip bitiriyoruz.

Ev Yapımı Kek yapmak, işte budur.

Ben krem ​​şanti ve hazır çikolata sosu kullandım. Şırınga ile süsledim.

Afiyet olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın