Ev Yapımı Süt Burger Tarifi

Ev yapımı Milk Burger için önce kremayı hazırlayalım,

Bir tencereye süt, şeker, yumurta, un ve nişastayı ekleyip çırpma teli ile iyice karıştıralım.

Kaynamaya başlayınca 2-3 dakika kaynatın ve ayın havasını kapatın.

Krema sıcakken krem ​​şanti ve tereyağını ekleyip mikserle beş dakika karıştırın. hadi çırpalım.

Hamuru hazırlamak için yumurta ve şekeri mikserle çırpın, süt, yağ, vanilya ekleyin ve çırpın.

Son olarak kabartma tozunu ve unu süzgeçten geçirip spatula ile karıştırmaya devam ediyoruz.

Bir kepçe yardımıyla hamurdan 2 yemek kaşığı tavaya yapışmaması için döküyoruz.

Göze ve göze kadar pişiriyoruz.

Daha sonra spatula ile ters çevirin.

Hafifçe kızarana kadar pişirin.

Kremayı sıkma torbası yardımıyla hamurun ortasına sıkalım.

İsterseniz kremaya bal ekleyebilirsiniz.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın