Evde Badem Fıstığı Yapımı – Tariflerim

Hiç evde badem yapmayı denediniz mi? 😍 Özellikle çocuklar çok sevecek, çayınızın ve kahvenizin yanında küçük bir atıştırmalık olarak rahatlıkla deneyebilirsiniz.

Evde badem tarifi için; Buzdolabındaki margarinin üzerine sıvı yağı, yumurta sarısını, sirkeyi, şekeri, yoğurdu koyun ve karıştırın.

Daha sonra tuzunu ekleyip unu ve unu yavaş yavaş pişirip ele yapışmayan kulakların bağlantısı ile hamur elde edin.

Mermer büyüklüğünde bir parça hamur alıp avuçlarımızın arasına alıp yassılaştırıp bir tepsiye yerleştirelim.

Yumurtanın beyazını fırça ile kürdan ile ortasını çizelim.

180 derecelik fırında altın sarısı olana kadar pişirin.

Evde Bademli Kraker yapmak kolaydır.

AFİYET OLSUN

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın