Evde böbrek ızgarası

Ev yapımı böbrek rostosu tarifi için malzemeler

  • 1 kilo kuzu böbreği
  • 5-6 adet yeşil biber
  • 1 büyük kırmızı biber
  • 1 büyük soğan
  • 2-3 domates

Evde böbrek rostosu tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Bir kilo kuzu böbreği yıkayın, ortasından kesin, biberleri, soğanları ve domatesleri yıkayıp böbrekler kuruyana kadar dilimleyin ve servise hazır tabaklara dizin.
  2. Önceden ısıtılmış bir tost makinesine koyun. Bir tarafı 5-6 dakikada pişirilir.
  3. Pişen böbrekleri soğumadan lokum kıvamına gelene kadar servis edin. Sıcak yemeyi unutmayın! Afiyet olsun.

Fotoğraflı evde böbrek kızartma tarifi

  • böbrekler
  • tatlı tarifi
  • Evde
  • ızgara
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

sebzeli tavuk

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın