Evde Kfc Lezzet Kabı Nasıl Hazırlanır

Evde Kfc Tadım Kutusu Nasıl Hazırlanır?

Öncelikle tavuk bagetleri haşlamamız gerekiyor çünkü herkesin evinde büyük boy patates kızartması yapabilen fritöz bulunmaz.

İçleri yanmaması için üzerini geçecek kadar suyla haşlayalım. Baget eti kaybolmamalı, pişme süresine dikkat etmelisiniz. Suyun tamamı kaynamaya başlayınca 15 dakika daha kaynatıp ocaktan aldım. Hafif kavrulan butların suyunu süzüp biraz sıcakken kabuğunu çıkaralım.

Göğüs etini iri küpler halinde doğrayıp yıkayalım ve süzgeçten geçirelim.

Unu, kırıntıları ve baharatları derin bir kaba alıp iyice karıştıralım (baharat çeşitlerini damak zevkinize göre değiştirebilirsiniz).

Tatlı sosun malzemelerini derin bir kaba alıp karıştıralım.

Başka bir derin kaseye robottan geçirdiğimiz mısır gevreklerini koyalım.

Dar ve uzun bir tencereye bol sıvı yağ koyup ısıtalım. Uylukları önce unlu karışıma, sonra kremaya ve son olarak mısır gevreklerine koyup kızgın yağın içine atalım. Bir tarafı kahverengileşmeden uylukları diğer tarafa çevirmeyin.

Her iki tarafı iyice kızartılan butları yağlı kağıt üzerine alıp, göğüsleri eşit şekilde soslayıp kızartalım ve peçeteli bir tabağa alalım. Göğüsleri pişerken çevirmeye gerek yok, tencereyi biraz sallamak yeterli.

Tüm tavuklar piştikten sonra ketçap ve mayonez eşliğinde dilediğiniz içecekle menünüzü ıslatabilirsiniz.

Deneyecek olanlara bol şans

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın