Evde lezzetli cezbedici

Lezzetli bir ev yapımı tantoni tarifi için malzemeler

  • 300 gram kıyılmış et
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı maydanoz
  • Sipariş vermek için tuz
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 domates
  • 1 soğan
  • 1 çay kaşığı sumak

Evde lezzetli tantoni tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Öncelikle et küplerini tantoni şeklinde doğrayalım. Daha sonra bir tencereye alıp üzerine su dökün ve etler yumuşayıncaya kadar haşlayın.
  2. Bu arada soğanı soğuk parçalar halinde doğrayalım, ince kıyılmış maydanoz, sumak ve maydanozu ekleyip birkaç damla limon sıkalım ve karıştıralım.
  3. Ardından domatesleri küp küp doğrayalım ve salatamız hazır. Daha sonra su kenarındaki ete sıvı yağ, tuz, karabiber ve karabiberi ilave edin. Biraz sonra hareket edelim.
  4. Ekmeği o yağa ve suya henüz su varken batıralım. Ardından ekmeğin içine tantouni ve hazırladığımız salatayı ekleyelim, isterseniz limon sıkalım, isterseniz afiyet olsun ☺️☺️☺️

Resimlerle lezzetli ev yapımı tantoni tarifi

  • tatlı tarifi
  • Evde
  • Lezzetli
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • tantoni
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

sulu köfte

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın