Eti yapmak için bir tavaya sıvı yağı alıp, eti sıcakken kızartıyoruz, suyu çıkınca kapağını kapatıp kısık ateşte pişmeye bırakıyoruz.
Patlıcanı yıkayıp küp küp doğrayıp acısını geçmesi için tuzlu suda bekletiyoruz.
Yeni fasulyeleri 2-3 parçaya ayırıyoruz.
Et suyunu çekip yağıyla koyulaşınca doğranmış soğanları ekliyoruz.
Tuz ve 1 küp şeker ilave edilerek etlerle birlikte kavrulur.
Domatesleri doğrayın ve ekleyin
Sosları ekleyip karıştırıyoruz.
Taze fasulye ve doğranmış patates ve kabak ekleyin.
Tencereye sıkılmış patlıcan, doğranmış kapya biberi ve yeşil biberi koyuyoruz.
1 su bardağı sıcak su ekleyip kısık ateşte sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin.
Yemekleri toprak kapta pişirirseniz ve pişerken pişirirseniz sebzelerin çok lezzetli olduğunu görebilirsiniz.
Her türlü hazır et
yemek ister misin 😋
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]