Sosisli fasulye tarifi malzemeleri
- 300 gram fasulye
- 2 soğan (küçük doğranmış)
- 3 yemek kaşığı domates veya salça farketmez
- tuz ve nane
- zeytin yağı
- 3-4 sosis
Sucuklu fasulye tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Kuru fasulyeyi bir gece önceden ıslatın.
- Küçük doğranmış soğanları tencereye alıp zeytinyağında kavurun.
- Daha sonra fasulyeler eklenir ve sosisler de eklenir.
- Fasulyeler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin.
- Tuz ve nane ekleyin.
- Tekrar kaynatılıp ocaktan alınır.
- Pilav ile servis edilir.
Resimlerle sosis tarifi ile pişmiş fasulye
Sucuklu mısır gevreği tarifi yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]