Fasulye ve Et Yapımı – Favori Tariflerim

Fasulye ve Et Tarifleri,

Kuru fasulyeyi akşamdan soğuk suda bekletin.

Sabah suyunu süzüp tekrar üzerini geçecek kadar su ekleyip ocağa alın. Hafif yumuşayana kadar pişirin.

Diğer yandan zeytinyağını ve eti bir tavaya alıp suyunu çekip emilene kadar kızartın.

Doğranmış soğanları ekleyip pembeleşene kadar kavurun. Salçayı ekleyin ve iki dakika pişirin. Bir süre kavurduktan sonra kuru fasulyeyi ilave edin.

Üzerini örtecek kadar su ekleyin. Tuzunu atın.

Kuru fasulye çok fazla su içermemelidir. Kask esnek olmalıdır.

Yüksek ateşte pişmesine izin verin.

Etli Fasulye hazır.

Afiyet olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın