Fermente Makarna Malzemeler (böyle makarna deneyin) tarifi
- Yarım kutu boncuklu makarna
- 1 orta boy soğan
- 1 domates
- 1 yeşil biber
- 1 tatlı biber
- 1 diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 4 yemek kaşığı sıvı yağ
- baharat
- tuz
- 5 su bardağı sıcak su
- 1 demet maydanoz
Fermente makarna (makarnayı böyle deneyin) tarifini nasıl yapıyorsunuz?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Tencereye yağı, soğanı ve sarımsağı koyup kavurun.
- Ardından biberi ekleyip 1-2 dakika kavurduktan sonra salçayı ekleyip kokusu çıkana kadar kavurun.
- Domatesleri ekleyin, baharatları ve makarnayı ekleyin, karıştırın ve tuz ekleyin.
- Ardından suyu ekleyip kapağını kapatın.
- Ara ara kontrol edilerek karıştırılır, suyu az ise ilave edilir.
- Pişen makarnanın üzerine maydanozu kıyıp servis yapın. Yorumlarınızı ve fotoğraflarınızı bekliyorum. .
Fotoğraflı mayalı makarna (böyle makarnayı deneyin) tarifi
Demleme Makarna yazısı (Bir Daha Böyle Makarnayı Dene) ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]