Ferrero Rocher Baklava

Ferrero Rocher Baklava Tarifi İçin Malzemeler

  • yufka hamuru
  • 1 yumurta
  • 1 çay kaşığı pudra şekeri
  • 1,5 su bardağı çekilmiş fındık
  • 3 yemek kaşığı çikolata sosu
  • 100 gr kare çikolata
  • Yarım kutu krema
  • 1 çay kaşığı fındık
Ferrero Rocher Baklava tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Yumurta, pudra şekeri, fındık ve sürülebilir çikolatayı hamur bir araya gelene kadar yoğurun. Elimizle yuvarlak şekil veriyoruz ve buzdolabında yarım saat soğumaya bırakıyoruz.
  2. Baklava hamurunu uzun şeritler halinde kesin. Soğuyan çikolatalı hamuru hamurun üzerine koyun ve üçgen şeklinde yuvarlayın. Bir fırın tepsisine alıp fırına verebiliriz.
  3. 180 derecelik fırında 20 dakika pişirmeniz yeterlidir. Tatlımızı soğuması için fırının dışına bırakıyoruz ve bir yandan da çikolata kaplamasını hazırlıyoruz. Soğutulmuş şekeri çikolatalarımızla birleştirebiliriz.
  4. Çikolata kaplaması için krema, kare çikolata ve fındığı çikolata eriyene kadar ocakta tutmanız yeterlidir.
  5. Üzerini çikolata ile kapladıktan sonra tekrar fırın tepsisine koyun ve bu sefer 1 saat buzdolabında bekletin. Daha sonra yemeye hazırdır.

Resimli Ferrero Rocher Baklava tarifi

Ferrero Rocher’ın Baklava yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın