Fesleğenli Kremalı Makarna tarifine makarnayı bir tencereye boşaltıp 1 litre kaynar su ekleyerek başlayalım. Bir yemek kaşığı tuz ve biraz zeytinyağı ekleyin. Makarnayı 8-10 dakika haşlayın.
Tencereye tereyağını ekleyip eritelim, zeytinyağını ekleyip ısıtalım. Eriyen tereyağı ve zeytinyağına 1 paket kremayı ekleyin. Krema ve göz göze gelince karabiberi ekleyip karıştıralım
Makarnayı süzgeç yardımıyla sos karışımına ekleyin.
Üzerine parmesan peyniri veya kaşar peyniri ekleyin ve karıştırın
Taze fesleğeni ince ince kıyıp makarnaya ekleyin ve sıcak olarak servis yapın.
Fesleğen Kremalı Makarna hazır.
Afiyet olsun
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]