fincan tiramisu


Copta Tiramisu tarifi için malzemeler

  • 1 kutu kedi dili bisküvi
  • 2 çay kaşığı kahve granülü
  • 1.5 su bardağı su

krema için

  • 2 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 su bardağı şeker
  • 2 yumurta sarısı
  • 4,5 su bardağı süt
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 paket vanilya
  • 3 yemek kaşığı krem ​​şanti
  • 200 gr Labne (susuz)

yukarı;

  • kakao

Copta Tiramisu tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Önce kremayı yapmaya başlayalım. Un, nişasta, şeker, yumurta sarısı ve sütü tencereye alıp önceden karıştırıp ocağa aktaralım.
  2. Çırpıcı ile karıştırarak kaynayana kadar pişirelim.
  3. Kaynayıp koyulaştıktan sonra ocaktan alın ve 10 dakika bekletin.
  4. Sürenin sonunda kalan krema malzemeleri, tereyağı, krem ​​şanti, labne ve vanilyayı ekleyin ve pürüzsüz olana kadar karıştırın. Yumuşak bir krem ​​olacak.
  5. Toz kahveyi ve suyu bir kaba alıp kahveyi eritelim.
  6. Fissür dillerini 3 parçaya ayıralım.
  7. Üç veya dört parça kedi dilini kahveli suda ıslatıp bardakların dibine koyalım.
  8. Suda uzun süre tutmayın anında ıslanır ve yumuşar, ıslanmayın.
  9. Üzerine biraz krema ilave edelim, ıslak kedi dillerini üstüne koyalım ve tekrar kremayı kaşığın tersiyle bardağı çevirerek sabitleyelim. Yumuşak bir krem ​​olduğu için anında düzleşecektir.
  10. Malzemeler bitene kadar bunu diğer kaplarla sırayla yapın.
  11. Bu tarifte resimde 6 adet bardaklı bardak bulunmaktadır.
  12. İki bardağın üstündeki krema biraz soğuduysa üzerine süzgeç yardımıyla kakaoyu eleyin, krema hala sıcaksa soğuyana kadar bekleyin.

Copta Tiramisu tarifi

  • tatlı tarifi
  • içbükey
  • krema tarifleri
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Tiramisu
  • Urfa yemekleri
  • Gıda

sonraki haber:

Halawa unu (tam kıvamda)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın