fındık unu

ceviz unu tarifi malzemeleri

  • 4 su bardağı un
  • 2 su bardağı şeker
  • 3 su bardağı su
  • 150 gram tereyağı
  • Yarım su bardağı ayçiçek yağı
  • ezilmiş ceviz içi
Ceviz unu tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. İlk olarak şerbeti için 3 su bardağı hafif kaynamış ılık suyu şeker ile şeker eriyene kadar karıştırın.
  2. Ardından tereyağ ve ayçiçek yağını tavada kızdıralım.
  3. Tereyağı eridikten sonra unu ilave edin ve açık kahverengi olana kadar 15-20 dakika karıştırın.
  4. Ardından cevizleri ekleyin.
  5. Daha sonra şerbeti yavaş yavaş ilave edip kaşık yardımıyla 2-3 dakika karıştırdıktan sonra altını kapatın.
  6. Bir süre bekledikten sonra istediğiniz görünümü verebilirsiniz. Afiyet olsun.

Fotoğraflı ceviz unu tarifi

Ceviz unu yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın