Fırın Torbasında Tavuk Budu – Tariflerim

Dana Örtüsündeki Tavuk Bacaklar için bir kapta sarımsağı rendeleyin ve kalanını ekleyin ve iyice karıştırın.

Ardından tavuk budu koyuyoruz, karışımı tüm tavuk buduların üzerine güzelce yayıyoruz ve kabımızın ağzını kapatıp buzdolabında saklıyoruz. en az bir saat böyle ama iyi beklerseniz.

Tüm uylukları fırın poşetine koyuyoruz, poşetin ağzını kapatıyoruz.

Daha sonra çantanın bir kaç yerine bıçak yardımıyla delikler açıyoruz.

200 derecelik fırında altın sarısı olana kadar pişirin.

Daha sonra fırın poşetini çıkarıp bacakları açık halde 10 dakika pişiriyoruz.

Fırın Torbasındaki Tavuk Bacak hazır.

Deneyecek olanlara bol şans

çok teşekkür ederim ❤️

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın