Fırında çıtır karnabahar

Fırında ve Çıtır Karnabahar Tarifi Malzemeler

  • 1 orta boy karnabahar
  • 2 yumurta
  • 1 Casey Açık
  • 1 Casey Galleta Uno
  • biraz yağ
  • tuz

Fırında çıtır karnabahar tarifi nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr
  1. Karnabaharı temizleyip az suda tuz ekleyip biraz haşlayın ve soğumaya bırakın.
  2. Yumurta ve tuzu ekleyip güzelce çırpın.
  3. Haşlanan karnabaharı önce una, sonra yumurtaya, sonra galeta ununa bulayıp tepsiye dizin ve üzerine fırçayla biraz yağ sürün. 220 derecede kızartalım.
  4. Fırından çıkarınca dilediğiniz sos ile afiyet olsun ben yoğurt yaptım.

Resimli fırında ve çıtır karnabahar tarifi

  • börek tarifi
  • Gevrek
  • Fırının içinde
  • Karnıbahar
  • kek tarifleri
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

Zeytinyağlı patlıcan yemeği tarifi (videolu)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın