Fırında ve Çıtır Karnabahar Tarifi Malzemeler
- orta karnabahar
sosu için
- 1 şişe maden suyu
- 5 yemek kaşığı mısır unu (dolu)
- 1 diş sarımsak
- 5 yemek kaşığı sıvı yağ
- tuz
- kimyon
- karabiber
- kırmızı biber
sergilemek için;
- Sarımsaklı yoğurt
Fırında çıtır çıtır karnabahar tarifi nasıl yapılır?
kartal değilTarifler.net.tr
- Tüm sos malzemelerini çırpın.
- Daha sonra karnabaharı kaynatmadan doğrayın ve sosa ekleyin.
- 200 derecelik fırında pişiriyoruz.
- Sarımsaklı yoğurtla servis ediyoruz. Afiyet olsun .
Resimli fırında ve çıtır karnabahar tarifi
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]