Kavrulmuş Et ve Sebze Tarifi,
Eti güzelce yıkayıp düdüklü tencereye koyalım.
Üzerini geçecek kadar kaynar su koyup tuzunu atalım.
Kaynamaya başlayınca altını kısın ve 45 dakika pişirin.
Şimdilik sayfaları hazırlayalım.
Patatesleri iri küpler halinde doğrayalım, havuçları halka halka doğrayalım.
Soğanları soyun ve hepsini koyun.
Pişen etimize sebzeleri ekleyelim.
Suyu azsa biraz daha su ekleyin.
Pul biber ve karabiber ekleyin. Tuza bakalım.
Kapağı iyice kapatın ve sebzeleri 1/2 saat daha pişirin.
Dilerseniz sarımsak ekleyebilirsiniz.
Limon, pul biber ve karabiber ile servis yapın.
Sebzeli Et Çorbası hazır.
Afiyet olsun.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]