Fırında Palamut Izgara Tarifi Malzemeler
- 2 büyük meşe palamudu (yaklaşık 1,5 kg)
- 4 diş ezilmiş sarımsak
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 çay kaşığı kara biber
- 1 çay kaşığı kırmızı biber
- tuz
Fırında palamut ızgara tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Önce sosumuzu yapalım. Yağ, sarımsak, karabiber ve tuzu birlikte çırpın. kenarda dur.
- Cevizleri yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizelim.
- 180 derecede 20 dakika pişirdikten sonra palamutu bir fırça sos ile çıkarın ve fırçalayın.
- Tekrar fırına verelim ve 250 derecede 5 dakika daha pişirelim. 5 dakika sonra fırından çıkarıyoruz, balığımız hazır.
Resimlerle fırında palamut ızgara tarifi
Fırında palamut ızgarası ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda ortaya çıktı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]