Fırında ızgara tavuk


Fırında tavuk tarifi malzemeleri

  • 1 bütün tavuk, parçalara ayrılmış (istediğiniz tavuk parçasını yapabilirsiniz)
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 2 çay kaşığı kimyon
  • 2 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı kara biber
  • tuz
  • 5 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 4 diş sarımsak
  • 1 soğan

Fırında ızgara tavuk tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Tavuk yıkanıp kuruması için parçalara ayrılana kadar bekleyelim.
  2. Soğanı ve sarımsağı rendeleyebilir veya boğazda öğütebiliriz.
  3. Tavuğumuzu tabağa koyalım. Tüm malzemeler eklenir ve iyice karıştırılır.
  4. Biraz daha beklesek çok daha iyi olacak. Bütün sosun tadı tavuğun üzerinden geçiyor, sabah getirin. Bu gece yemek yapıyorum. Vaktiniz varsa en az bir saat beklerseniz çok iyi olur.
  5. Yağlı kağıt serili tepsimizi alıp 230 derecede önceden ısıtılmış fırında 30 dakika tavuklarımızı pişirelim. Sıcak servis etmek için. Keyfini çıkarın 💐.

Fırında ızgara tavuk tarifi

  • tatlı tarifi
  • Fırının içinde
  • ızgara
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • aromalı
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Tavuk
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Sos ile pişmiş bütün tavuk

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın