/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Fırında pilav tarifi malzemeleri
- 4 patlıcan
- 500 gram kıyma
- 2 soğan
- 2 diş sarımsak
- 1 tatlı biber
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- Yarım çay kaşığı zeytinyağı
- tuz
- karabiber
- acı biber
- İsteğe göre ince kıyılmış maydanoz
sosu için
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 su bardağı ılık su
yukarı
- Domates
- yeşil biber
Fırında karides tarifi nasıl yapılır?
- Patlıcanı yıkayıp soyuyoruz.
- Ortadan ikiye kesip her iki tarafına da zeytinyağı sürüp yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine diziyoruz.
- 200 derecelik fırında 35-40 dakika üzeri kızarana kadar pişirin.
- Kıymayı uygun bir tencereye alıp zeytinyağını ilave edip ocakta rengi dönene kadar kavurun.
- Daha sonra soğan, sarımsak ve kapya biberi küçük küçük doğrayıp ekleyin.
- 10 dakika daha pişirin, tuz, salça ve baharatları ekleyin, karıştırın.
- 2-3 dakika kavurduktan sonra ince kıyılmış maydanozu ekleyip iyice karıştırın.
- Ocaktan alıyoruz.
- Pişen patlıcanı içten çatal yardımı ile ezin.
- Sonra kıyma ile dolduruyoruz.
- Üzerine dilimlenmiş domates ve yeşil biberleri koyup salça ve suyu karıştırıp kaynamaya çeviriyoruz.
- Yiyeceklerimizin üzerine püskürtüyoruz.
- 200 derece fırında 30 dakika pişiriyoruz, kim deneyecek afiyet olsun 😍.
Resimli ızgara karides tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
Sonraki haber:
karnabahar yemeği
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]