Fırında mantarlı kremalı ıspanaklı graten


Izgara mantarlı kremalı ıspanaklı graten

  • 400 gram mantar
  • 500 gram ıspanak
  • 1 soğan
  • 1 kırmızı biber
  • 1 yeşil biber
  • 3 diş sarımsak
  • 5 yemek kaşığı sıvı yağ
  • karabiber
  • öğütülmüş biber
  • tuz

yukarı;

  • 1 kutu krema
  • 1 çay kaşığı çedar peyniri

Fırında pişmiş bir tarifte kremalı mantarlı ıspanaklı graten nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Öncelikle yıkayıp kuruttuğumuz ıspanakları doğrayalım.
  2. Mantar, soğan ve sarımsakları doğrayalım.
  3. Uygun bir tavaya yağımızı alıp kızınca soğanları alalım.
  4. Ardından mantarları alıp yüksek ateşte kavuralım ki kaçmasınlar.
  5. Sarımsakları, baharatları ve tuzu alıp karıştıralım.
  6. Ispanağı tavaya alıp kızartalım.
  7. Küçük bir payreks kare kullandım.
  8. Tepsiye alıp üzerine kremayı sürelim.
  9. Üzerine kaşar peyniri serpin.
  10. 180 derece ısıtılmış fırında cheddarları servise hazır hale gelene kadar pişirelim.

Fırında mantarlı kremalı ıspanaklı graten tarifi

  • tatlı tarifi
  • Fırının içinde
  • kemikler
  • ıspanak
  • cömert
  • mantarlı
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Fransız ekmeği

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın