Fırında sardalya tarifi malzemeleri
- ½ kilo sardalya
- 1 büyük soğan
- 1 limon
- 1 çay kaşığı tuz
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
Fırında sardalya tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Balık pullarımızı tuzlu suda yıkayalım ve bekletelim.
- Borcumuzu yağlı kağıtla süsleyelim ve üstüne bir dizi soğan ve limon dilimleri ile sardalya koyalım, ne yazık ki oğlumun sitrik aside alerjisi olduğu için üzerine limon koyamadım).
- 160 derece 35 dakika alt ve üst ayarda pişirelim, balıklar kızarınca yiyebilirsiniz. Afiyet olsun.
Fırında sardalya tarifi
Fırında sardalya ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]