Fıstıklı Cevizli Çok Sağlıklı Bir Tam Tahıl Tarifi

Merhaba arkadaşlar

Siz de benim gibi tatlıları seviyorsanız bunun gibi farklı tarifleri pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz.

Öncelikle eğer buğdayınız pişmemişse bir su bardağı aşure buğdayını suda haşlayın ardından bir miktar daha su ekleyip tüm malzemeleri ekleyip pişirmeye başlayalım.

Şekeri az ise arttırabilirsiniz.

Fıstıkları son kez atalım.

Ocağı kapatın ve ilk ısının çıkmasına izin verin.

O halde bir kapta paylaşalım.

Fıstıklı Cevizli Sağlıklı Buğday Çorbası servise hazır.

Deneyenlere bol şans.Selamlar ve sevgiler…

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın