Fransız tostu tarifi malzemeleri
- 4-5 dilim ekmek
- 1 su bardağı süt suyu
- 1 yumurta
- 1 çay kaşığı tarçın
- 1 yemek kaşığı toz şeker
- 1 yemek kaşığı tereyağı
Fransız tostu (Fransız tostu) tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Yumurta, süt, şeker ve tarçını iyice çırpın.
- Tereyağını tavada eritin.
- Ekmek dilimlerini havana batırıp tavaya koyalım.
- Her iki tarafı da kızarana kadar pişirelim.
- Üzerine bal ve pudra şekeri ekleyebilirsiniz. Afiyet olsun .
Fotoğraflı Fransız Tostu (Fransız Tostu) tarifi
Fransız Tostu (Fransız Tostu) yazısı ilk olarak son dakika Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da çıktı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]