French Press ve 3 Katlı Köpüklü Kahve Tarifi ile Süt Köpürtmek İçin,
Süt ve suyu ayrı yerlerde kaynatalım.
Kaynayan sütümüzü ocaktan alıp French press ile köpürtüyoruz bu işleme 1,5 dakika devam edebilirsiniz.
Kalıcı bir köpük elde etmek için yavaş yapmanızı tavsiye ederim.
Diğer taraftan yarım bardak çayımızı biraz kaynayan suyumuzu ocaktan alıp dilediğiniz kadar toz kahve, dilerseniz şeker ilave ediyoruz.
Şimdi en önemli kısma sıra geldi; Bardağa aldığımız süt köpüğümüz ve içine kahve döktüğümüz suyumuzun toplayıcı tarafında. Bu sırada kahvemizi tuz kaşığımızın arkasıyla yavaş yavaş sütümüzün içine döküyoruz. Dökülmeye dikkat edin.
Yavaş bir döküm yapacak. Herhangi bir hızlandırma yöntemi kullanmadım. Doğru :))
Bu adımları takip edip sihir hakkında düşünürseniz en iyi kahveyi elde edebilirsiniz 🙏🏻
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]